7-13 v. junnujen Kickboxing / Nyrkkeilykoulu

Seuramme juniorikickboxingryhmä on tarkoitettu 7 – 13 vuotiaille pojille ja tytöille. Toiminnan perustana käytetään Suomen Potkunyrkkeilyliiton (www.kickboxing.fi) junnu-vyökoevaatimuksia sekä Suomen Nyrkkeilyliiton juniorivalmennuksen periaatteita.

Junnuryhmä harjoittelee kahta lajia samanaikaisesti, nyrkkeilyä sekä potkunyrkkeilyä. Nyrkkeilyn osalta harjoituksissa noudatetaan ns. tekniikkanyrkkeilyn periaatteita, jossa mm. kovaiskukontakti on kielletty. Potkunyrkkeilyn osalta harjoituksissa pääpaino on vyökoeohjesäännön mukaisissa tekniikoissa ja harjoituksissa.

14-18 v. nuorten Kickboxing / Nyrkkeilykoulu

Seurassamme on oma potkunyrkkeilyn harjoitusryhmä 14 – 18 -vuotiaille nuorille. Tiedustele lisätietoja info@kehakarhut.fi tai harjoitussalilta lajivastaava Petri Surakalta tai lajivalmentajilta.

Useat 14 – 18 -vuotiaat osallistuvat myös kilpailuihin. Kilpaileminen ei kuitenkaan ole pääasia, eikä missään nimessä välttämätöntä. Suurin osa nuorista harrastaa pelkästään oman ilonsa sekä kuntonsa vuoksi. Kilpailemisesta lisätietoja lajivalmentajilta.

Brazilian Jiu-jitsu

Brazilian Jiu-jitsun junioriryhmä on tarkoitettu 7 – 14 -vuotiaille pojille ja tytöille. Junioriryhmä harjoittelee leikinomaisesti Brazilian Jiu-jitsua, jossa kehon hallinnan sekä kordinaation kehittyminen kulkevat käsikädessä lajiharjoittelun kanssa. Brazilian jiu-jitsussa on käytössä perinteisistä budolajeista tutut vyöt, mutta vöiden värit eroavat hieman perinteisistä.

Yli 14-vuotiaat siirtyvät vaiheittain harjoittelemaan aikuisten ryhmän kanssa.

Harjoituksissa on myös hauskaa!