Itsepuolustus- ja kamppailulajit – yli 350m2 harjoittelutilaa – koulutetut ohjaajat – kaikki lajit samalla hinnalla – peruskurssit kaksi kertaa vuodessa

Junioritoiminta 7 – 14 vuotiaat sekä nuorten ryhmä 14 – 18 -vuotiaat

Junioreiden Kickboxing / Nyrkkeilykoulu / Brazilian jiu-jitsu

Seuramme juniorikickboxingryhmä on tarkoitettu 7 – 14 vuotiaille pojille ja tytöille. Toiminnan perustana käytetään Suomen Potkunyrkkeilyliiton (www.kickboxing.fi) junnu- vyökoevaatimuksia sekä Suomen Nyrkkeilyliiton juniorivalmennuksen periaatteita.

Junnuryhmä harjoittelee kahta lajia samanaikaisesti, nyrkkeilyä sekä potkunyrkkeilyä. Nyrkkeilyn osalta harjoituksissa noudatetaan ns. tekniikkanyrkkeilyn periaatteita, jossa mm. kovaiskukontakti on kielletty. Potkunyrkkeilyn osalta harjoituksissa pääpaino on vyökoeohjesäännön mukaisissa tekniikoissa ja harjoituksissa.

Brazilian jiu-jitsun junioriryhmä on niin ikään tarkoitettu 7 – 14 -vuotiaille pojille ja tytöille. Brazilian jiu-jitsussa on käytössä myös vyöt. Junioriryhmä harjoittelee leikinomaisesti Brazilian jiu-jitsua, jossa kehon hallinta sekä kordinaation kehittyminen kulkevat käsikädessä lajiharjoittelun kanssa. Harjoituksissa on myös hauskaa!

Kilpailutoiminta

Junioriryhmissä harjoittelevat pystyvät myös kilpailemaan lajissaan. Kilpailuun valmistautuminen vaatii kuitenkin riittävästi lajiharjoittelua mutta kun se täyttyy voidaan ”hyppää” tatamille tai kehään!

Lajipassi

Junnuharrastajien on hankittava ennen keltaisenvyön koetta Suomen Potkunyrkkeilyliiton lajipassi. Lajipassin voi ostaa seuran toimistolta. Nyrkkeilyssä ja Brazilian jiu-jitsussa ei ole käytössä laji-passia.

 

14 – 18-vuotiaiden Kickboxing / Nyrkkeilykoulu / Brazilian jiu-jitsu

Seurassamme on oma potkunyrkkeilyn harjoitusryhmä 14 – 18 -vuotiaille nuorille. Tiedustele lisätietoja info@kehakarhut.fi tai harjoitussalilta lajivastaava Petri Surakalta tai lajivalmentajilta-

Brazilian jiu-jitsun yli 15 -vuotiaat harjoittelevat yleisryhmässämme. Lisätietoja info@kehakarhut.fi tai harjoitussalilta lajivastaava Hannu Häyriseltä tai lajivalmentajilta.

Potkunyrkkeilyssä, nyrkkeilyssä sekä Brazilian jiu-jitsussa useat 14 – 18 -vuotiaat osallistuvat myös kilpailuihin. Kilpaileminen ei kuitenkaan ole pääasia, eikä missään nimessä välttämätöntä. Suurin osa nuorista harrastaa pelkästään oman ilonsa sekä kuntonsa vuoksi. Kilpailemisesta lisätietoja lajivalmentajilta.

Aloitus

Seuramme ottaa uusia junnu sekä nuorten ryhmän harjoittelijoita sekä peruskursseilla kaksi kertaa vuodessa, elokuussa ja tammikuussa, että mahdollisuuksien mukaan myös kesken kautta. Alkavista peruskursseista voi tiedustella seuran toimistolta Seutulantie 14 Järvenpää, sähköpostilla info@kehakarhut.fi, puhelimitse +358400428018 tai Facebookin / Instadramin kautta.

Lisätietoja junioreiden potkunyrkkeilyn/nyrkkeilyn lajivastaava Mikko Koivu-Jolma puh. 050 5965442, mikko.koivu-jolma@tietovipu.fi / nuorten ryhmän valmentaja Petri Surakka tai junioreiden Brazilian jiu-jitsun lajivastaava Hannu Häyrinen bjj@kehakarhut.fi. Myös info@kehakarhut.fi / p.0400 428018

 

Lisenssivakuutus

Kaikkilla junnuryhmissä harjoittelevilla täytyy olla vakuutus. Mikäli harjoittelijan oma vapaa-ajan vakuutus ei kata lajejamme. Lisätietoja lajin valmentajilta tai seuran toimistolta info@kehakarhut.fi

Miten pääsen mukaan?

Jos sinulla ei ole aikaisempaa taustaa kamppailulajeista, harjoituksiin pääset helpoiten mukaan peruskurssien kautta. Peruskurssien alkamisajankohdat ja treeniajat voit tarkistaa alta.

Jos sinulla on jo aikaisempaa lajikokemusta, voit tulla käymään salilla tai olla yhteydessä lajivastaaviin tai lajivalmentajiin. Voit myös tiedustella info@kehakarhut.fi.

Junnuryhmäläisillä sekä nuorilla on samat potkunyrkkeilyn ja nyrkkeilyn harjoitusvarusteet, kuin vanhemmillakin harrastajilla. Varusteet ovat:

  • Kypärä
  • Nyrkkeilyhanskat
  • Hammassuojat
  • Jalkasuojat

  • Lajihousut

  • Jalkasuojat

  • Alasuojat

  • Käsisiteet

  • Nyrkkeily- tai painitossut

Katso ”varustekauppa”. Lisätietoja lajivalmentajilta.

Brazilian jiu-jitsussa käytetään lajipukua sekä vyötä. Seuramme välittää pukuja myös harjoittelijoilleen. 

 

Mikko Koivu-Jolma lajivastaava junnu-potkunyrkkeily

Petri Pajarinen junnu-potkunyrkkeily

Risto Pelkonen junnu-potkunyrkkeily
Juha Saurama junnu-potkunyrkkeily sekä nuorten potkunyrkkeily

Hannu Häyrinen lajivastaava
Brazilian jiu-jitsu

Valmentajat:
Simo Aho 
Matti Welström
Janne Toivanen

Petri Surakka lajivastaava nuorten potkunyrkkeily