Kilpanyrkkeily

Katso seuraavien peruskurssiemme alkamisajankohdat ja tarkemmat tiedot peruskurssit -sivulta.

Kilpanyrkkeilijät harjoittelevat yhdessä kilparyhmässä kilpapotkunyrkkeilijöiden kanssa. Kilpanyrkkeilyryhmässä harjoittelevat ainoastaan kilpailuun tähtäävät harjoittelijat. Tämä on osoittanut hyväksi juuri otteluharjoitteiden osalta. Molempien lajien kilpailijat palvelevat tältä osin toisiaan. Kilpanyrkkeilijöitä valmentaa oma valmentajansa harjoituksissa, mutta usein kilpanyrkkeilijät osallistuvat kilpapotkunyrkkeilijöiden kanssa samoihin harjoitteisiin.

Kilpanyrkkeilijöille laaditaan oma kilpailu- ja harjoitusohjelmansa kevät- ja syyskaudelle. Kilpanyrkkeilyn harjoitusryhmässä harjoittelee D-, C-, B-, A- nuoria sekä yleisen sarjan mies- ja naisnyrkkeilijöitä. Kilparyhmään otetaan pääsääntöisesti uusia alle 17- vuotiaita seuramme sisältä.

Huom! seuramme ei ota muiden seurojen kilpanyrkkeilijöitä jäseneksi automaattisesti. Esimerkiksi paikkakunnalle muutto voi olla syynä päästä seuramme kilpanyrkkeilijäksi.

Seuramme kouluttaa ja valmentaa pääsääntöisesti itse omat kilpanyrkkeilijät. Lisätietoja voi tiedustella toiminnanjohtaja Juha Sauramalta info@kehakarhut.fi tai p. 0400 428018

Valmentajat

Varusteet

Nyrkkeilijät tarvitsevat seuraavat harjoitusvarusteet, jotta harjoittelu on turvallista ja tehokasta:

Seuramme myy jäsenistölle laadukkaita Fairtex sekä Adidas harjoitus- ja kilpavarusteita. Varusteita voi tiedustella seuran toimistolta.

Seuramme nyrkkeilyn arvokisamitalistit

Tervetuloa mukaan!