Junnu-Kickboxing / Nyrkkeilykoulu

Katso seuraavien peruskurssiemme alkamisajankohdat ja tarkemmat tiedot peruskurssit -sivulta.

Junnutoiminta

Seuramme juniorikickboxingryhmä on tarkoitettu 7 - 14 vuotiaille pojille ja tytöille. Toiminnan perustana käytetään Suomen Potkunyrkkeilyliiton (www.kickboxing.fi) junnu- vyökoevaatimuksia sekä Suomen Nyrkkeilyliiton juniorivalmennuksen periaatteita. Junnuryhmä harjoittelee kahta lajia samanaikaisesti, nyrkkeilyä sekä potkunyrkkeilyä. Nyrkkeilyn osalta harjoituksissa noudatetaan ns. tekniikkanyrkkeilyn periaatteita, jossa mm. kovaiskukontakti on kielletty. Potkunyrkkeilyn osalta harjoituksissa pääpaino on vyökoeohjesäännön mukaisissa tekniikoissa ja harjoituksissa.

Harjoitukset ovat kolme kertaa viikossa, tiistaisin klo 16.15 - 17.00 ja torstaisin klo 16.15 - 17.00, sekä edistyneemmille keskiviikkoisin 18.00 - 19.00.

Kilparyhmään pääsevät junnut harjoittelevat systemaattisemmin ja sitoutuvat seuran harjoitus- ja kilpaohjelmaan. Kilpailijat harjoittelevat seuramme edustusryhmän mukana. Lisäksi junnukilpaottelijat harjoittelevat myös ajoittain junnujen harrastajaryhmän harjoituksissa tiistaisin ja torstaisin.

Lisenssivakuutus

Kaikkilla junnuryhmissä harjoittelevilla täytyy olla vakuutus. Mikäli harjoittelijan oma vapaa-ajan vakuutus ei kata lajejamme, niin Suomen Nyrkkeilyliitto ry ja Suomen Potkunyrkkeilyliitto ry ovat räätälöineet Pohjola vakuutusyhtiön kanssa lisenssivakuutuksen. Lisenssivakuutus otetaan liittojen sivuilta. Lisätietoja saa molemmista lajiliitoista virka-aikana.

Lajipassi

Junnuharrastajien on hankittava ennen keltaisenvyön koetta Suomen Potkunyrkkeilyliiton laji-passi. Laji-passin voi ostaa seuran toimistolta.

Aloitus

Seuramme ottaa uusia junnuharjoittelijoita sekä peruskursseilla (7 - 14 vuotiaat pojat ja tytöt) kaksi kertaa vuodessa, elokuussa ja tammikuussa, että mahdollisuuksien mukaan myös kesken kautta. Alkavista peruskursseista voi tiedustella seuran toimistolta Seutulantie 14 Järvenpää tai toiminnanjohtaja Juha Sauramalta.

Lisätietoja lajivastaava Mikko Koivu-Jolma puh. 050 5965442, mikko.koivu-jolma(at)tietovipu.fi tai info(at)kehakarhut.fi / p.0400 428018

Valmentajat

Harjoitusvarusteet

Junnuryhmäläisillä on samat potkunyrkkeilyn ja nyrkkeilyn harjoitusvarusteet, kuin vanhemmillakin harrastajilla. Varusteet ovat:

Seuramme myy jäsenistölleen laadukkaita Fairtex ja Adidas harjoitusvarusteita. Niitä voi tiedustella seuran toimistolta.