Kehäkarhut Street Combatives

Katso seuraavien peruskurssiemme alkamisajankohdat ja tarkemmat tiedot peruskurssit -sivulta.

Yleistä tietoa lajista

Kehäkarhut Street Combatives on autenttinen itsepuolustusmenetelmä, joka tarjoaa yksinkertaisen ja kaikille iästä tai fyysisestä kunnosta riippumatta tehokkaan mahdollisuuden puolustaa itseään. Street Combatives on yksi osa Kehäkarhujen itsepuolustusakatemiaa. Street Combatives on yksinkertainen ja tehokas itsepuolustusmenetelmä. Pois on karsittu kaikki, mikä ei katuväkivaltatilanteessa toimi. Street Combatives sopii kaikille jotka haluavat oppia ennakoimaan ja välttämään väkivaltatilanteita sekä puolustautumaan tarvittaessa. Street Combatives koostuu kolmesta osiosta:

• Mentaalinen osuus joka vahvistaa henkisiä kykyjäsi itsesi puolustamiseen.

• Taktinen osaaminen jonka avulla opit ennakoimaan ja välttämään vaaratilanteita.

• Fyysinen osa joka sisältää fyysisen itsepuolustamisen tekniikat yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Samalla myös fyysinen kuntosi paranee.

Kehäkarhujen Street Combatives perustuu Bill Wolfen Wolfes Combatives menetelmään. Bill Wolfe toimii Kehäkarhujen Street Combatives ohjaajien kouluttajana ja mentorina.

Lue lisää Bill Wolfesta täältä: whwolfe.com

Valmentajat

Varusteet

KSC-harjoittelija tarvitsee seuraavat harjoitusvarusteet, jotta harjoittelu on turvallista ja tulokseen johtavaa:

Lajiin tullaan mukaan peruskurssien kautta, jotka alkavat elokuussa ja tammikuussa. Lisätietoja peruskurssit -sivulta.

Seuramme myy jäsenistölleen laadukkaita Fairtex ja Adidas harjoitusvarusteita. Niitä voi tiedustella seuran toimistolta.

Annamme myös yksityisopetusta sekä järjestämme mm. yrityksille omia räätälöityjä koulutuksia. Lisätietoja toiminnanjohtaja Juha Saurama p. 0400428018 tai email. info@kehakarhut.fi