Kuntonyrkkeily on erittäin hauskaa ja tehokasta liikuntaa.

Kuntonyrkkeily on ehkä helpoin tapa tulla kamppailulajien maailmaan. Kuntonyrkkeilyssä harjoitellaan normaaleita nyrkkeilyharjoitteita, pois lukien otteluharjoitteet, jotka ovat aina vapaaehtoisia. Kuntonyrkkeily on oiva tapa kohottaa kuntoa ja hankkia itsepuolustustaitoa. Se myös avaa tehokkaasti niska-hartiaseudun lihaksia.

Kuka voi harrastaa kuntonyrkkeilyä?

Kaikki yli 13- vuotiaat miehet ja naiset voivat harrastaa kuntonyrkkeilyä. Mukaan pääsee peruskurssin kautta, joita järjestetään kaksi kertaa vuodessa: tammikuussa ja elokuussa. Peruskurssi kestää noin 2 kk ja harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa.

Peruskurssin jälkeen siirrytään kuntonyrkkeilijöiden harjoitusryhmään, jossa syvennytään lajiin perusteellisemmin. Harjoitteet tulevat vaativammiksi ja tehokkaammiksi. Kuntonyrkkeilijöiden harjoitusryhmä harjoittelee neljä kertaa viikossa. Kuntonyrkkeilyryhmään voi tulla mukaan myös seuran ulkopuolelta, mikäli lajin perusasiat on joskus opittu. Esim. potkunyrkkeilyn, krav magan tai thainyrkkeilyn peruskurssin suorittanut voi hyvin tulla mukaan ilman kuntonyrkkeilyn peruskurssia.

Järvenpään Opiston ryhmä

Tyky-ryhmä on Järvenpään Opiston tuottamaa nyrkkeilyä ja se harjoittelee maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16 – 17.

Esimakua kuntonyrkkeilytreeneistä!