Kuntonyrkkeily

Katso seuraavien peruskurssiemme alkamisajankohdat ja tarkemmat tiedot peruskurssit -sivulta.

Harjoittelu

Kuntonyrkkeily on ehkä helpoin tapa tulla kamppailulajien maailmaan. Kuntonyrkkeilyssä harjoitellaan normaaleita nyrkkeilyharjoitteita, pois lukien otteluharjoitteet, jotka ovat aina vapaaehtoisia.

Lajiin pääsee mukaan yli 13- vuotiaat miehet ja naiset. Kuntonyrkkeilyyn tullaan mukaan peruskurssin kautta. Se järjestetään kaksi kertaa vuodessa, tammikuussa sekä elokuussa. Peruskurssi kestää viisi viikkoa ja harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa.

Peruskurssin jälkeen siirrytään kuntonyrkkeilijöiden harjoitusryhmään, jossa syvennytään lajiin perusteellisemmin. Harjoitteet tulevat vaativammaksi ja tehokkaammaksi. Kuntonyrkkeilijöiden harjoitusryhmä harjoittelee neljä kertaa viikossa.

Kuntonyrkkeilyryhmään voi tulla mukaan myös seuran ulkopuolelta, mikäli lajin perusasiat on joskus opittu: esim. potkunyrkkeilyn, krav magan tai thainyrkkeilyn peruskurssin suorittanut voi hyvin tulla mukaan ilman kuntonyrkkeilyn peruskurssia.

Kuntonyrkkeily on oiva tapa kohottaa kuntoa ja hankkia itsepuolustustaitoa. Se myös avaa tehokkaasti niska-hartiaseudun lihaksia.

Tyky-ryhmä on tarkoitettu Järvenpään kaupungin työntekijöille ja se harjoittelee maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16 - 17.

Kuntonyrkkeily on erittäin hauskaa ja tehokasta liikuntaa!!!

Esimakua seuramme kuntonyrkkeilytreeneistä voit katsoa alla olevista videoista

Kuntonyrkkeily osa 1
Kuntonyrkkeily osa 2

Valmentajat

Varusteet

Kuntonyrkkeilijät tarvitsevat seuraavat harjoitusvarusteet, jotta harjoittelu on turvallista ja tehokasta:

Seuramme myy jäsenistölle laadukkaita Fairtex-, Top Ten- sekä Adidas- harjoitus- ja kilpavarusteita. Varusteita voi tiedustella seuran toimistolta.

Järjestämme kuntonyrkkeilystä myös yksityistunteja sekä liikuntapäiviä yritysten ja yhteisöjen henkilöstölle. Niistä voi tiedustella toiminnanjohtaja Juha Saurama p. 0400428018 tai email. info@kehakarhut.fi

Tervetuloa mukaan!